MALATYA / BATTALGAZİ - Milli Egemenlik Ortaokulu

Milli Egemenlik Ortaokulu

Karabağlar Mahallesi Okul Caddesi Battalgazi MALATYA
Vizyon
Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, sağlıklı, ahlaklı toplum için sporu seven ve sevdiren, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.”
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayarak, öğrenen okul modeli kavramını geliştirmek. Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için varız ve çalışmaktayız.
Belediye otobüsleri ile 20 Dakika
Karabağlar Mahallesi Okul Caddesi Battalgazi MALATYA